Återbesök efter spolningen av äggledarna!

Idag vaknade jag som sagt med sjuka smärtor i magen, 10 gg värre än mensvärken man brukar ha.
Jag ringde ju Gyn och fick en ny tid idag vid kl 14.00.

När jag kommer dit så berättar hon i reseptionen att jag var den första hos dom som har haft så ont så länge och så mycket som jag har. vilket gör ju inte saken bättre, räcker det lixom inte med den skiten som jag redan får stå ut med?

Väl inne hos gyn så fick jag ju såklart lägga mig i stolen igen och han fick kolla så all saltlösning som han rensade mina äggledare med hade tömts, eller så att det inte har lagt sig någon annan stans. Men allt såg ju naturligtvis bra ut.
Det visade sig istället att jag förmodligen fått en infektion efter ingreppet och måste nu äta Flagyl 3 gånger om dagen, Doxyferm 2 st om dagen, Paracetamol Apofri och Ipren i tio dagar.

Jag fick ju naturligtvis ringa chefen igen och säga att jag skulle tillbaka till gyn och att jag förmodligen inte dök upp idag heller.

Jag har börjat att fundera på om jag har slagit sönder en spegel och har 7 års olycka efter som allt drabbar mig hela tiden, tycker inte det finns någon rättvisa i allt som händer just nu. Från den minsa saken till den största!


Kommentarer



Name Mail Blog

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se